المقادير
صينية جلاش بالكستر و السودانى
نصف كيلو جلاش
كستر جاهز او( لبن ونشا وسكر ويرفعوا على النار حتى يغلظ القوام ثم يضاف عليه سودانى مجروش)
مقدار من الشربات البارد الثقيل
الطريقة
- طبعا بندهن صينية زبد او سمن ونرص طبقات الجلاش وبين كل طبقتين ندهن بالفرشاة زبد لحد ما نخلص نصف الكمية,
- وبعدين نفرد الكستر بعد ان يبرد ونكمل باقى طبقات الجلاش وندهن اخر طبقة بالزبد جيدا.
- نقطع الجلاش مربعات او سمبوكسات.
- ندخل الصينية فرن ساخن متوسط الحرارة ونتركه حتى يحمر الوجه(بدون شوايه)
- نسقى الجلاش فور خروجة من الفرن بالشربات البارد وبالهنا والشفا
اسيبكم مع الصور
الصينية بعد ماخرجت من الفرن واتسقت بالشرباااااااات
من قريب